Wat is er aan de hand in Viesvuilland? Schrijf je klas nu in!

Nieuws

U bekijkt ons nieuwsarchief. Dit nieuwsbericht is niet meer actueel.
Correct sorteren is niet altijd even gemakkelijk, toch is het enorm belangrijk! We produceren steeds meer afval en nog te veel afval komt in de verbrandingsoven of in de natuur terecht.

Maar jong geleerd is oud gedaan! Daarom biedt MIWA, i.s.m. Fostplus en GoodPlanet, verschillende workshops en vormingen aan om kinderen en jongeren te leren afval te voorkomen en goed te sorteren.

De workshops voor het lager en middelbaar onderwijs zijn (bijna) volledig volzet, maar voor de vorming voor kleuters zijn er nog verschillende plaatsen vrij.

De vorming ‘Wat is er aan de hand in Viesvuilland?’

  • wordt u gratis aangeboden
  • gaat door bij u op school
  • is bedoeld voor kinderen uit de 1ste, 2de en 3de kleuterklas (max. 25 leerlingen per groep)
  • duurt ongeveer 30 minuten (1ste kleuterklas) of 50 minuten (2de en 3de kleuterklas)
  • past perfect in de ontwikkelingsdoelen zoals deze door de Vlaamse Gemeenschap worden gedefinieerd
  • wordt uitgevoerd door de educatieve medewerkers van GoodPlanet Belgium

Idealiter worden er per school (minstens) 3 klassen op dezelfde datum ingepland. De animaties vinden bij voorkeur in de voormiddag plaats.

Hebt u interesse in een kleuteranimatie voor het schooljaar 2016-2017? Schrijf uw klas(sen) in via de online inschrijvingsmodule op www.viesvuilland.be.

Na ontvangst van uw inschrijvingsaanvraag, zal een educatief medewerker van GoodPlanet Belgium u contacteren om de nodige praktische afspraken te maken voor de vorming(en) in uw school.

Voor meer inlichtingen kunt u terecht bij uw intercommunale MIWA op het nummer 03 780 66 68 of per e-mail: sensibilisering@miwa.be, of bij GoodPlanet Belgium op het nummer 02 893 08 08 of per e-mail: educatie@goodplanet.be.

Publicatiedatum

2016-12-29

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter