Evenementen

Sint-Niklaas is een feeststad. Er worden doorheen het jaar een groot aantal evenementen georganiseerd. Wil je weten wat er nu of binnenkort te beleven valt in onze stad? Klik dan verder naar UiTinSint-Niklaas. Je vindt hier ook een oplijsting van de evenementen die de stad organiseert of waaraan ze meewerkt. Verder geven we je een overzicht van de kermissen, markten en plechtigheden.

Zelf een evenement organiseren ?

Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Je vindt hier informatie over de aanvraag van een evenement of de verhuur van feestmateriaal, en je kan je activiteit aankondigen via de UitDatabank. Een buurtcomité, een erkende vereniging of een niet-commerciële organisatie kan voor een buurtgerichte actie een subsidie aanvragen. Onderaan deze pagina staat de nodige uitleg bij de producten.

Foto's: 
Nieuws Teasers: 

NIEUWS

Topweekend voor Vredefeesten 2014

07/09/2014 - 21:12 De Vredefeesten beleefden door het gunstige weer een echt topweekend met meer dan 90.000 bezoekers. Die kwamen kijken naar het unieke ballonspektakel op de markt en de vele andere activiteiten. De kraampjes van de wereldmarkt trokken vele enthousiaste bezoekers. Over drie dagen gaven 38 groepen op vier podia het beste van zichzelf. De tweede Ballonloop op zondagmiddag was opnieuw een succes bij jong en oud met meer dan 1.500 lopers.

Contact

Grote Markt 1
9100
Sint-Niklaas
03 778 34 80 - evenementen

Contact stadhuis

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info [at] sint-niklaas [dot] be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter