Evenementen

Sint-Niklaas is een feeststad. Er worden doorheen het jaar een groot aantal evenementen georganiseerd. Wil je weten wat er nu of binnenkort te beleven valt in onze stad? Klik dan verder naar UiTinSint-Niklaas. Je vindt hier ook een oplijsting van de evenementen die de stad organiseert of waaraan ze meewerkt. Verder geven we je een overzicht van de kermissen, markten en plechtigheden.

Zelf een evenement organiseren ?

Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Je vindt hier informatie over de aanvraag van een evenement of de verhuur van feestmateriaal, en je kan je activiteit aankondigen via de UitDatabank. Een buurtcomité, een erkende vereniging of een niet-commerciële organisatie kan voor een buurtgerichte actie een subsidie aanvragen. Onderaan deze pagina staat de nodige uitleg bij de producten.

Foto's: 
Nieuws Teasers: 

NIEUWS

Defensie in actie: voordracht in het stadhuis

13/10/2014 - 10:20 Op zondag 26 oktober 2014 vindt om 10.30 uur in het stadhuis een voordracht plaats over recente missies van het fregat Louise-Marie en van het 11e Bataljon Genie. De stad Sint-Niklaas draagt het peterschap van beide korpsen en nodigt alle inwoners uit om deze voordracht bij te wonen. De toegang is gratis.

Contact

Grote Markt 1
9100
Sint-Niklaas
03 778 34 80 - evenementen

Contact stadhuis

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info [at] sint-niklaas [dot] be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter