Aanvraagformulier buurtsubsidie

Met deze subsidie wil de stad Sint-Niklaas de organisatie van activiteiten ter bevordering van een groene, nette en/of sociale buurt aanmoedigen, binnen de perken van het jaarlijks goedgekeurd budget. Het doel van de subsidie voor buurtwerking is dubbel:

  • de ondersteuning van de werking van de buurtcomités (basissubsidie);
  • de ondersteuning van buurtgerichte activiteiten (subsidie buurtgerichte activiteit).

Voor elke buurgerichte activiteit kan een subsidie worden aangevraagd van 100 EUR (per dag), met een maximum van 300 EUR per kalender¬jaar.
De buurtgerichte activiteiten waarvoor de financiële betoelaging op basis van dit reglement wordt toegekend, komen niet meer in aanmerking voor betoelaging op basis van andere stedelijke reglementen.

 

Persoonsgegevens
Adres
Contactgegevens
Bankgegevens
Informatie over het evenement
Werd de activiteit reeds aangevraagd via EagleBe?
Ik bevestig de echtheid van alle verstrekte informatie en verklaar mezelf akkoord met de voorwaarden opgelegd in het subsidiereglement, goedgekeurd op de Gemeenteraad van 29 april 2016.
Een buurtsubsidie kan pas toegekend worden wanneer de activiteit ook effectief werd aangevraagd en goedgekeurd. Voor meer vragen kan u terecht bij de dienst evenementen: evenementen@sint-niklaas.be of 03 778 34 93.
 

Wij gebruiken je gegevens enkel voor de verwerking van je aanvraag of dossier. Meer info over hoe we omgaan met privacy vind je op onze privacypagina.
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen