Klein-Hulststraat

Aanleg nieuwe toplaag asfalt in Klein-Hulststraat en Truweelstraat van 25 tot 28 augustus

De Ankerstraat, Klein-Hulststraat en Truweelstraat worden omgevormd tot fietsstraten. Hiervoor wordt er van 25 tot 28 augustus een nieuwe toplaag aangelegd (in rode asfalt) in de Klein-Hulststraat en de Truweelstraat. In de Ankerstraat komt een fietsstraatlogo ter hoogte van de Zamanstraat.
Social media sharing

Er is plaatselijk verkeer mogelijk over de afgefreesde asfaltlaag (snelheidsbeperking van 30km/u). Tijdens de asfalteringswerken en de belijningswerken is er geen verkeer mogelijk. Er mogen geen geparkeerde voertuigen staan tijdens de volledige werkperiode.

Gedurende de werken worden de Antwerpse Steenweg en de Lamstraat doodlopend (thv kruispunt Lamstraat/Antwerpse Steenweg/Klein Hulststraat) en wordt de Papenakkerstraat dubbelrichting (kruispunt Ankerstraat blijft open). Het kruispunt Ankerstraat/Regentiestraat blijft open, verkeer vanuit de Ankerstraat/Papenakkerstraat kan via de Regentiestraat wegrijden.

Timing is onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden en weersinvloeden.

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen