Paul Snoekstraat

Aanleg winkelwandellus in Richard Van Britsomstraat

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
De werken voor de aanleg van de winkelwandellus in de stadskern zijn volop aan de gang. Op maandag 31 augustus gaat de aannemer van start in de Richard Van Britsomstraat, die afgesloten wordt voor doorgaand autoverkeer tot eind 2020.
Social media sharing

De werken in de Paul Snoekstraat worden afgerond tegen begin oktober. Intussen, vanaf maandag 31 augustus, worden de werken in de Richard Van Britsomstraat opgestart. Dit betekent dat de Richard Van Britsomstaat vanaf maandag 31 augustus niet meer bereikbaar is voor het doorgaand verkeer richting Boonhemstraat en Hofstraat. Dat geldt ook voor het schoolverkeer in de ochtend- en avondspits.

Om kinderen de mogelijkheid te geven om vlakbij de school in en uit de wagen te stappen, is er tijdens de schoolspitsuren parkeerverbod voorzien in de Casinostraat, net voor de Richard Van Britsomstraat. Voetgangers en fietsers krijgen steeds vrije doorgang, maar voorzichtigheid is geboden.

De werken in de Richard Van Britsomstraat zijn achter de rug tegen eind dit jaar. De planning is onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden en weersinvloeden.

Je vindt in bijlage onderaan deze webpagina het aangepast uitvoeringsplan.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen