fietsoversteek Driekoningen

Aanpassingswerken kruispunt Driekoningen

Van maandag 19 augustus tot vrijdag 30 augustus worden aan het kruispunt Driekoningen diverse kleine onderhouds- en aanpassingswerken uitgevoerd.
Social media sharing

Deze werken zullen geen invloed hebben op de verkeersafwikkeling op het kruispunt, met uitzondering van de rioolinspectie op woensdag 21 augustus tussen 12 en 16 uur. Dan is er geen verkeer mogelijk tussen de rotondes en de tunnel, omdat de riooldeksels op de rijbaan open liggen. De wegomlegging loopt via Driekoningenstraat, Noordlaan en Vijfstraten.

Verder wordt het fietspad ter hoogte van de Kazernestraat aangepast, waardoor fietsers gedurende één dag zullen moeten afstappen om rond de werfzone te gaan. Ook aan de aansluiting van de Casinostraat op de Hofstraat is een aanpassing voorzien. Aan de centrale oversteekplaats wordt de paal met de drukknop voor fietsers dichterbij het fietspad gebracht, zodat hij binnen handbereik komt voor de aankomende fietsers, kant Hofstraat.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen