verkeersborden

Asfalteringswerken op Parklaan, Prins Alexanderlaan en Gewestweg (N16): fase 2 vanaf maandag 21 augustus

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Het Agentschap Wegen en Verkeer werkt van maandag 31 juli tot en met vrijdag 25 augustus op de Park- en Prins Alexanderlaan (N16) in Sint-Niklaas en op de Gewestweg (N16) in Temse. Het wegdek is in slechte staat en daarom komt er een nieuwe laag asfalt. Tijdens de werken is de werfzone afgesloten en volgt het verkeer een omleiding. Ook de op- en afritten van de E17 (kant Gent) zijn enkele dagen niet toegankelijk.
Social media sharing

Werken in 2 fases

Om de hinder voor de omgeving te beperken, worden de werken in twee fases uitgevoerd. Fase 1 wordt op haar beurt uitgevoerd in twee deelfasen, om de afrit van de E17 (kant Gent) zo lang mogelijk bereikbaar te houden.

De faseringskaarten vindt u in de bijlage.

 

Omleiding via E17

Tijdens de werken is de werfzone afgesloten. Van maandag 31 juli t.e.m. vrijdag 11 augustus zijn de opritten van de E17 aan de kant van Gent niet bereikbaar. Van woensdag 9 t.e.m. vrijdag 11 augustus is ‘s nachts bijkomend ook de afrit vanuit Gent afgesloten. Er zijn omleidingen voorzien. Op www.wegenenverkeer.be/temse vindt u alle maatregelen op kaart.

Fase 1A (maandag 31 juli – vrijdag 11 augustus): werken richting Temse

  • Richting Temse/E17: via de N70 (Kon. Astridlaan, Prinses Jos.-Charlottelaan, Gentse Baan), N41 en E17.
  • Richting Industriepark-West: via de N70 (Kon. Astridlaan, Prinses Jos.-Charlottelaan, Gentse Baan), N41, Kettermuitstraat en Dendermondse Steenweg.
  • Richting Sint-Niklaas: geen hinder.

 

Fase 1B (donderdag 10 augustus vanaf 19.30 uur tot en met vrijdag 11 augustus om 5 uur ’s morgens): op- en afritten E17 kant Gent afgesloten

  • Van E17 richting Temse/Sint-Niklaas: via het op- en afrittencomplex Haasdonk (15a), de Heirstraat (N485), de Kapelstraat en Krijgsbaan (N419) en de Gewestweg (N16).
  • Richting E17 vanuit Sint-Niklaas: via de N70 (Kon. Astridlaan, Prinses Jos.-Charlottelaan, Gentse Baan), N41 en E17.
  • Richting Sint-Niklaas: geen hinder
  • De omleidingen van fase 1A blijven gelden, ook overdag. Verkeer vanuit Sint-Niklaas richting Temse volgt ‘s nachts de verlengde omleiding via complex Haasdonk.

 

Fase 2 (maandag 21 – vrijdag 25 augustus): werken richting Sint-Niklaas

  • Richting Sint-Niklaas: via de E17, N41 en N70 (Kon. Astridlaan, Prinses Jos.-Charlottelaan, Gentse Baan).
  • Vanuit Industriepark-Noord richting E17: via Houten Schoen en Hoogkamerstraat.

 

Waasland Shopping bereikbaar via Koningin Astridlaan

Tijdens fase 1 is de hoofdingang van Waasland Shopping op de Prins Alexanderlaan (N16) niet toegankelijk. Bezoekers rijden via de in- en uitrit op de Koningin Astridlaan (N70).

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen