N70

Asfaltwerken op de Nieuwe Baan (N70) vanaf 9 augustus 2021

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Vanaf maandag 9 augustus voert het Agentschap Wegen en Verkeer werken uit op de
Nieuwe Baan (N70) in Belsele. Voor een beter wegcomfort en meer veiligheid vernieuwt de aannemer de rijstroken en de fietspaden in asfalt vanaf het kruispunt met Belseledorp tot en met het kruispunt met Bergdreef. De werken zullen normaal gezien één week duren maar zijn wel sterk weersafhankelijk.
Social media sharing

Drie fasen

De aannemer werkt in drie (hoofd)fasen om de hinder zoveel mogelijk te beperken. Tijdens de eerste fase werkt hij ter hoogte van Belseledorp tot aan het kruispunt met de Vijverstraat/Schoonhoudtstraat. De tweede fase bestaat uit het kruispunt van de N70 met de Vijverstraat en Schoonhoudtstraat. De derde en laatste fase loopt vanaf het kruispunt Vijverstraat/Schoonhoudtstraat tot en met het kruispunt Bergdreef.

Verkeerssituatie van 9 augustus tot en met 13 augustus

Het verkeer op de N70 kan in beide richtingen langs de werfzone rijden via versmalde rijstroken. Wie van en naar de N70 rijdt zal omgeleid worden. Fietsers kunnen langs de werfzone passeren.

Vragen over de werken

Heeft u vragen over de werken, dan kunt u terecht bij Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen via www.meldpuntwegen.be.

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen