Lerend netwerk

Ben jij een professionele organisatie en wil je meer leren rond de thema's diversiteit en inclusie?

Werk jij in Sint-Niklaas en wil jij meer leren over inclusie en diversiteit in de brede zin? Heb jij zin om andere organisaties en collega’s te ontmoeten en te leren van elkaar rond die thema’s? Dan is het lerend netwerk “Iedereen Mee” perfect voor jou!
Social media sharing

Wat is het lerend netwerk 'Iedereen Mee'?

In een lerend netwerk of leernetwerk zit een groep mensen samen om over een thema te praten waar ze hun ervaringen met elkaar delen. Het netwerk geeft de mogelijkheid om van elkaar te leren om zo tot nieuwe ideeën en oplossingen te komen.

Een begeleider zorgt voor een goede voorbereiding en brengt de groep samen. Elke bijeenkomst duurt twee of drie uur. De inhoud van een lerend netwerk is niet altijd hetzelfde, afhankelijk van de groep die samenkomt. 

Het lerend netwerk ‘Iedereen mee’ is bedoeld voor alle organisaties die werken rond inclusie, diversiteit en gelijke kansen. Organisaties die nog niet bezig zijn met deze thema’s zijn ook welkom! We gaan samen hierover in gesprek met andere professionals.

Wat kan je verwachten van een lerend netwerk ‘Iedereen Mee’?

  • Je maakt kennis met verschillende soorten organisaties en ontmoet collega’s.
  • Je leert over de thema’s inclusie, diversiteit en gelijke kansen.
  • Je leert van elkaar door in gesprek te gaan.
  • Je ontdekt inspirerende praktijken

Inschrijven

Donderdag 17 november in de voormiddag vindt de vierde sessie plaats. In deze sessie stellen we goede praktijken rond inclusie, diversiteit en gelijke kansen voor vanuit van andere steden. We laten ons inspireren en laten ruimte vrij om in gesprek te gaan met elkaar. 

Ben je geprikkeld?

 
Wil je meer lezen over het lerend netwerk Iedereen Mee en de verslagen, foto's en presentaties raadplegen? Klik dan door naar de websitepagina.
 

Blerina Kamberi

Abingdonstraat
99
9100
Sint-Niklaas
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen