affiche stadsmonitor

Bevraging stadsmonitor binnenkort in jouw brievenbus?

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Het leven in een stad staat nooit stil. Voor het Sint-Niklase stadsbestuur en de Vlaamse overheid is het belangrijk te weten hoe jij over je stad en je buurt denkt. Is het prettig wonen in je buurt? Is er genoeg groen in je buurt? Heb je vaak een praatje met je buren? Wat vind je van je woning? Ben je tevreden over de diensten van de stad?
Daarom organiseert de Vlaamse overheid een grootschalige bevraging: bijna 400.000 inwoners van 17 tot 85 jaar zullen uitgenodigd worden om een vragenlijst in te vullen over de gemeente of stad waar ze wonen. Ook inwoners uit Sint-Niklaas. In september zullen ongeveer 5.000 Sint-Niklazenaren een vragenlijst in de bus krijgen.

Social media sharing

Waarom de vragenlijst invullen? Jouw medewerking aan deze bevraging is vrijwillig, maar wel van groot belang. Hoe meer mensen de vragenlijst invullen, hoe beter we weten hoe je het leven in onze stad ervaart en hoe beter we daar vanuit het stadsbestuur rekening mee kunnen houden. Met deze bevraging krijg je de kans om je mening te geven over onze stad en de buurt waar je woont. Als je de vragenlijst volledig invult, maak je bovendien kans op een geschenkbon van 12 EUR.

De Vlaamse overheid respecteert de privacy van elke burger. We maken alleen analyses op gemeentelijk niveau en werken volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor meer uitleg kan je terecht op www.gemeente-en-stadsmonitor.vlaanderen.be.

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen