Kermisattractie

Bezoek de prikkelarme namiddagen tijdens de zomerfoor!

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Droom je er ook van om eens rustig te genieten van de zomerfoor zonder overladen te worden met prikkels? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! De stad Sint-Niklaas organiseert samen met de foorkramers twee prikkelarme kermismomenten, op maandagen 3 en 10 juli tussen 15 en 18 uur.
Social media sharing

Of je nu jong of oud bent, met of zonder autisme of epilepsie, iedereen is welkom om op een sfeervolle en rustige manier te genieten van alle attracties op de zomerkermis op de Grote Markt, tijdens deze twee prikkelarme kermismomenten. Geen luide muziek en felle lichten, maar een ontspannen en gezellige sfeer waarbij je alle tijd krijgt om in en uit een attractie te stappen. Deze prikkelarme momenten vinden plaats op maandagen 3 en 10 juli tussen 15 en 18 uur.

Praktische info

  • De attracties zijn betalend.
  • Het onthaalpunt bevindt zich in het midden van de Grote Markt. Daar kan je meer info, een grondplan van de zomerfoor of oordopjes krijgen. 
  • Er is een toegankelijk toilet ter plaatse.
  • Betalend parkeren dichtbij kan in de ondergrondse parking van de Grote Markt.
  • Personen met een beperking met een geldige parkeerkaart kunnen gratis en onbeperkt op alle voorbehouden parkeerplaatsen voor personen met een handicap parkeren.
    Ben je houder van een parkeerkaart voor personen met een handicap en wil je gratis op niet-voorbehouden plaatsen in de betalende en blauwe zone op straat te parkeren in onze stad? 
    Dan kan je de nummerplaat van het voertuig waarmee je rijdt of je laat vervoeren registeren via Parkeren | Registreer je parkeerkaart voor personen met een handicap.  Indien je de nummerplaat al eerder hebt laten registreren, hoef je dit uiteraard niet meer te doen. Enkel op de winkelparkeerplaatsen kan je niet gratis parkeren.

 ​​​​​ 

Vragen

Dienst Regie Welzijn

Abingdonstraat
99
9100
Sint-Niklaas

Affiche

Affiche prikkelarme kermis
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen