Blue-bike

Blue-bike blaast 10 kaarsjes uit en jij viert mee

Ken jij Blue-bike al? Dat zijn de blauwe deelfietsen die je intussen aan meer dan 80 trein-, tram-, busstations en enkele P&R’s kan terugvinden over heel België. Ook bij ons aan het station!
Social media sharing

Gedaan met filestress, een parkeerplaats zoeken of lang wachten op een aansluiting na je treinreis. Want dankzij Blue-bike verplaats jij je in alle vrijheid op de meest flexibele manier voor de laatste kilometers van je verplaatsing. En dat op alle locaties in België. Met een Blue-bikelidmaatschap heb je met andere woorden altijd een fiets op zak!

Word nu gratis lid bij Blue-bike

Dit jaar bestaat Blue-bike 10 jaar en dat wil het deelsysteem vieren! Daarom kan jij nu tijdelijk gratis lid worden bij Blue-bike! Want wie lid wordt van Blue-bike tussen 1 juli en 31 augustus 2021 betaalt het eerste jaar geen lidgeld. Een mooi verjaardagscadeau van 12 EUR! Je betaalt enkel voor de ritten die je maakt aan het voordelige tarief van maximaal 3,15 EUR voor de eerste 24 uur (In Sint-Niklaas is dit slechts 1,15 EUR). Lid worden doe je in slechts enkele klikken via de website van Blue-bike. Meer lezen over de actie? Ga naar www.blue-bike.be/10jaarbluebike.

Ben je al lid? Geen nood, jij viert mee! Begin juli valt er ook voor jou een verrassing in de bus. Feest mee en geniet van alle voordelen van Blue-bike!

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen