Brugsken

Brugsken: afgesloten vanaf 25 mei voor herstellingswerken

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Van maandag 25 mei tot en met vrijdag 26 juni worden er herstellingen uitgevoerd aan de straatriolering en het voetpad in Brugsken. Hiervoor wordt de straat afgesloten.
Social media sharing

De werken zullen uitgevoerd worden in verschillende fasen. De eerste fase wordt uitgevoerd van 25 tot 29 mei. De volgende twee fasen duren telkens twee weken, onder voorbehoud van weersinvloeden en onvoorziene omstandigheden.

Fase 1: Brugsken zal tijdens de werken niet toegankelijk zijn voor doorgaand verkeer in beide rijrichtingen vanaf de N70 tot aan de Tulpenstraat.

Fase 2: Brugsken zal tijdens de werken niet toegankelijk zijn voor doorgaand verkeer in beide rijrichtingen vanaf de Tulpenstraat tot en met de Magnolialaan. De Schoolstraat is enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer. Er zal éénrichtingsverkeer worden ingevoerd vanaf de Tulpenstraat richting de N70.

Fase 3: Brugsken zal tijdens de werken niet toegankelijk zijn voor doorgaand verkeer in beide rijrichtingen vanaf de Magnolialaan tot en met de Azalealaan. De Schoolstraat is terug toegankelijk voor doorgaand verkeer. Er zal éénrichtingsverkeer worden ingevoerd vanaf de Magnolialaan richting de N70.

Voetgangers en fietsers, met de fiets aan de hand, kunnen steeds langs de werfzone stappen.

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen