Burgemeester Lieven Dehandschutter in de kiosk in het stadspark

Burgemeester Lieven Dehandschutter spreekt Sint-Niklazenaren toe in digitale nieuwjaarstoespraak

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Burgemeester Lieven Dehandschutter blikt in zijn nieuwjaarsboodschap aan de inwoners van onze stad terug op het bewogen jaar 2020 en kijkt hoopvol vooruit naar 2021. Deze digitale nieuwjaarsboodschap vervangt de toespraak die de burgemeester traditioneel geeft op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op de Grote Markt. Die kan door het aanhoudende coronavirus dit jaar helaas niet doorgaan. 
Social media sharing

In zijn videoboodschap spreekt de burgemeester zijn dank uit aan iedereen die zich tot nu toe inzette in de strijd tegen het coronavirus, in het bijzonder de zorg- en hulpverleners, en iedereen die het beste van zichzelf gaf en nog steeds geeft. Hij kijkt ook terug op het stadsbeleid van het afgelopen jaar.

Voor 2021 roept de burgemeester op om de coronamaatregelen te blijven volgen, en om je zeker en vast te laten vaccineren als je daarvoor opgeroepen wordt. Zo overwinnen we samen de coronacrisis. Op een gezond, veilig en hoopvol 2021!

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen