Cambio breidt het aanbod in Sint-Niklaas uit

Cambio en stad breiden aanbod uit: altijd een deelwagen in de buurt

Autodeelaanbieder cambio breidt in Sint-Niklaas het aanbod fors uit, zowel in de binnenstad als in de deelgemeenten. Vanaf vandaag zijn er maar liefst 25 cambio-wagens, verspreid over 14 standplaatsen beschikbaar - ook in deelgemeenten Belsele, Sinaai en Nieuwkerken. Je kan bovendien kiezen uit verschillende modellen: van kleine stadswagen, over een break, tot een kleine bestelwagen of een zevenzitter. Op het Schouwburgplein vind je trouwens een elektrische cambio-wagen. Zo heeft elke Sint-Niklazenaar een deelwagen in de buurt.
Social media sharing

Besparen
Een eigen auto kost geld, ook als hij stilstaat. Met een deelwagen betaal je enkel voor je auto als je die nodig hebt. Rij je minder dan 11.000 km per jaar? Dan bespaar je al gauw honderden tot duizenden euro’s per jaar. Want Cambio zorgt voor onderhoud, herstellingen, wasbeurten, keuring en de verzekering. Kortom: ideaal voor wie geen wagen heeft en er af en toe ééntje nodig heeft, of als alternatief voor de vaak minder gebruikte 2de wagen.

Infomomenten
De stad zet al meer dan tien jaar in op autodelen, met verschillende partners. Om het aanbod te leren kennen, zijn er binnenkort infomomenten voor inwoners over Cambio. Heb je nog vragen? Schrijf je dan zeker in.

  • op dinsdag 3 oktober  om 19.30 uur in De Klavers, Belsele
  • op donderdag 5 oktober om 19.30 uur in zaal Dorpshuis in het Gemeentehuis van Sinaai
  • op maandag 9 oktober om 19.30 uur in De Droomballon in Nieuwkerken

 Kom van A tot Z te weten hoe autodelen met cambio in elkaar zit. Inschrijven via www.cambio.be/sint-niklaas, gratis en vrijblijvend.

Cambio proberen?
Met de kortingscode sintniklaasdeelt23 kan je tot eind januari 2024 genieten van gratis instap (= 35 EUR korting) bij je inschrijving bij cambio. De korting wordt automatisch gegeven bij inschrijving aan iedereen die woont in Sint-Niklaas en deelgemeenten.

Andere partners
Deel je liever met een andere aanbieder? Je vindt ook 2 elektrische deelwagens van Autopartners Share, 3 deelwagens van Stapp.in terug in het stadscentrum.

Wil je een eigen auto delen met je buurt? Kom dan naar de infoavond over particulier autodelen van Dégage op maandag 25 september om 19.30 uur bij Avansa Waas-en-Dender in de Rode Kruisstraat 25. Of sluit je aan bij Cozywheels.

Meer info: www.sint-niklaas.be/autodelen.

Locaties van deelwagens in de stadskern en deelgemeenten

Op onderstaande kaartjes vind je de locaties van deelwagens in de stadskern terug.

Locaties van deelwagens in de stadskern

► Centrum:

Azalealaan: 2 
‘t Bau-huis: 1
Castrohof: 2 
Clementwijk (bezoekersparking Kopenhagenplein): 1 
Colruyt (Nijverheidsstraat): 1
Kroonmolenplein: 2
Schouwburgplein: 2
Station: 3
Tereken: 2
Westerplein: 1
Zwijgershoek: 2

Locaties van deelwagens in Belsele

► Belsele:

Belseledorp: 2 wagens 

Locaties van deelwagens in Nieuwkerken

► Nieuwkerken:

Ten Bos: 2 wagens 

Locaties van deelwagens in Sinaai

► Sinaai:

Dries: 2 wagens 

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen