Dame met kunstwerk

Coup de Ville 2020 – Chasing Flowers

Elke paar jaar dompelt kunstenplatform WARP de stad Sint-Niklaas onder in brandend actuele kunst met het kunstenparcours ‘Coup de Ville’ (een poëtische en artistieke stadsgreep). Bij de vorige edities trokken telkens meer dan 10.000 bezoekers naar de Wase hoofdstad.
Social media sharing

De vierde editie van Coup de Ville in 2020 wordt – met de ondertitel ‘Chasing Flowers’ – een zoektocht naar bloemen. De bloem is bij uitstek een figuur die natuur en cultuur met elkaar verbindt.

Een dertigtal kunstenaars uit verschillende landen neemt deel aan deze editie. Zowel opkomend talent op weg naar een internationale carrière, als reeds gevestigde waarden maken deel uit van het parcours. Elk vanuit hun eigen medium werken zij rond het thema ‘Chasing Flowers’. Een flink deel van de kunstwerken die je tijdens Coup de Ville kan ontdekken zijn nieuwe creaties, die speciaal voor dit tentoonstellingsparcours zijn gemaakt.

Het parcous verbindt een aantal unieke locaties die variëren van museale ruimten met erfgoedwaarde tot verborgen tuinen en onontgonnen panden of privéwoningen in de stadskern van Sint-Niklaas.

Meer info?

11 september tot en met 11 oktober. Open op do, vr, za en zo van 9.30 tot 13 uur en van 13.30 tot 17.30 uur.

WARP, Apostelstraat 20

www.warp-art.be

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen