Stadsmuntmascotte in de Stationsstraat

De Sint-Niklase stadsmunt

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
De Oh-kaart zette de voorbije jaren een puike prestatie neer. Het is een sterke basis waar we vanaf vandaag samen met jou verder mee aan de slag willen. Er zit nog zoveel meer in onze lokale economie én in de Sint-Niklazenaar dan wat we tot nu met de Oh-kaart bereikt hebben. Nu zijn we klaar voor een nieuwe stap: een échte stadsmunt!
Social media sharing

Vorige week werd een oproep gelanceerd om de naam van de nieuwe stadsmunt te bedenken. De stad was aangenaam verrast door de vele inzendingen. Meer dan 350 burgers stuurden hun suggestie door, waarvoor dank! Uit al deze originele voorstellen zijn de vijf meest ingezonden namen geselecteerd waarop vanaf vandaag gestemd kan worden. Worden het de ‘Klaasjes’, de ‘Nikls’, de ‘Raapjes’, de ‘Cinten’ of toch de Sengsen?

De stembus sluit op 31 december. In de loop van januari wordt een tipje van de sluier opgelicht en volgt de bekendmaking van de nieuwe naam.

Stem nu en bepaal mee de toekomst van onze munt en schrijf mee aan het ambitieuze verhaal van onze community van morgen!

Wanneer wordt de stadmunt uitgerold?

De uitrol van de stadsmunt staat gepland voor begin 2022 en wordt gelanceerd tijdens het R-Oh-deloperweekend 19 en 20 maart.

Economie

Grote Markt
1
9100
Sint-Niklaas
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen