Logo van de Vrije Ateliers

De Vrije ateliers nu ook online

Vanaf februari zijn de Vrije ateliers gestart met online cursussen. Dit kwalitatief en goed omkaderd aanbod biedt niet alleen een oplossing voor de Coronamaatregelen, de Vrije ateliers wil hiermee ook zijn werking verbreden en een ruimer publiek bereiken.
Social media sharing

Vrijheid, gebruiksgemak en toegankelijk voor iedereen
Wie zich fysiek niet goed kan verplaatsen, wie zich moeilijk op vaste uren kan vrijmaken, wie liever thuis een cursus volgt i.p.v. in een groep, wie zelf wil bepalen wanneer hij tijd kan maken en op eigen tempo iets wil leren, wie onmiddellijk toegang wil tot een cursus … daar is nu een oplossing voor. Je kan nu op je eigen tempo en tijdstip een cursus naar keuze selecteren via de website. Na inschrijving en online betaling ontvang je een link naar een veilig en overzichtelijk leerplatform waar je de cursus kan volgen.  
Individueel en toch samen
Dankzij dit leerplatform kunnen cursisten feedback krijgen van de lesgever en van elkaar leren en van elkaar leren. Op die manier blijft er een nauwe betrokkenheid tussen de cursisten en de Vrije ateliers. 
De Vrije ateliers biedt 2 soorten online cursussen aan: cursussen die elk moment kunnen starten en cursussen die op een vaste datum starten met de eerste 4 weken begeleiding van de docent via chatbox. 
Hoge kwaliteitseisen
De online cursussen bestaan uit professioneel opgenomen videolessen, afbeeldingen en begeleidende pdf-documenten die kunnen gedownload worden. Bij inschrijving krijg je minstens 6 maanden toegang tot de cursus. 
Online kinderworkshops
Ook voor kinderen is er een aanbod van leuke korte video workshops. Voor deze workshops werken de Vrije Ateliers samen met vzw Das Kunst, dasKunst@home.

Ontdek het volledige aanbod op www.vrijeateliers.be 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen