Sint-Niklase toppers verleiden met Chocolade- en Pateekesweek

De zoetste route van het Waasland: Sint-Niklase toppers verleiden met Chocolade- en Pateekesweek

Stap in de wereld van pure verlokking en aantrekking tijdens de Chocolade- en Pateekesweek, van donderdag 15 februari tot en met donderdag 29 februari. In Sint-Niklaas zijn er tien verrukkelijke haltes op deze proeverroute.
Social media sharing

De stad presenteert een scala aan topchocolatiers, patissiers en delicatessenzaken en moedigt iedereen aan om op ontdekking te gaan in de wonderlijke en verleidelijke wereld van pateekes, chocolade, ijs, zoete delicatessen en koffie. 
Bakker Toon De Klerck is de Sint-Niklase ambassadeur van de Chocolade- en Pateekesweek. De andere lekkere haltes op deze proeverroute: chocolatiers Vyverman, Wauters en Balerdon, bakkers Bonne Tarte, Stefan en De Bakkerij, ijssalon Foubert en delicatessenzaak Van Poeck.  

Deelnemen kan met een 'Chocolate & Pateekes Pass'. Die is verkrijgbaar bij alle deelnemende zaken en in het infopunt toerisme. De pas bevat tien coupons waarmee je bij de deelnemende zaken van al dat lekkers kunt genieten.

Info: www.ontdeksintniklaas.be

Is generated
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen