Ketnet Zomertour

Dit hadden jullie nog te goed: de Ketnet Zomertour komt toch nog naar Sint-Niklaas!

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Een geweldig slotakkoord van de zomervakantie: er komt toch nog een Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas! Op zondag 28 augustus strijkt dit gratis zomerfestival met spetterende optredens en leuke ontmoetingen neer op de Grote Markt, van 14.30 tot 18.30 uur. Alle Ketnet-helden zijn van de partij, waaronder Kaatje en Kamiel, Samson & Marie, Nachtwacht en #LikeMe.
Social media sharing

Op de laatste zondag van de zomervakantie is Sint-Niklaas aan de beurt voor de Zomertour van Ketnet. De doortocht in juli moest in laatste instantie worden geannuleerd, maar het zomerfestival met alle populaire Ketnet-figuren komt toch nog naar de Grote Markt van Sint-Niklaas, op zondag 28 augustus.  

Sarah & Bavo, Kaatje, Kamiel & Viktor, Samson & Marie, Nachtwacht, De KetnetBand en #LikeMe: die populaire Ketnet-figuren staan te springen om er een topmiddag van te maken en om alle kinderharten sneller te doen slaan. Tussen de optredens door kunnen kinderen op de foto met hun favoriete helden in een speciale 'selfiecorner' en zijn er heel wat leuke activiteiten in het festivaldorp.

De Ketnet Zomertour houdt halt van 14.30 tot 18.30 uur op de Grote Markt van Sint-Niklaas. De toegang is gratis. 
Info: www.ketnetvoorouders.be

Ketnet Zomertour
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen