affiche Puyenbeke

Doe mee aan het stadsgesprek Puyenbeke op woensdag 18 november

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Sint-Niklaas maakt werk van een nieuw zwembad en sportcomplex op de site Puyenbeke. Het stadsbestuur wil bij de realisatie hiervan in dialoog gaan met alle betrokkenen. Na een infomarkt in september, komt er nu ook een online stadsgesprek op 18 november.
Social media sharing

De site Puyenbeke aan de Watermolendreef is verouderd, maar biedt heel wat mogelijkheden. Het stadsbestuur wil de site inrichten als een echt sport- en recreatiepark, en wil hiervoor in dialoog gaan met de buurt, de scholen, de (toekomstige) gebruikers van de site, sport- en jeugdverenigingen en andere betrokken actoren. Met dat doel werd een intensief participatietraject opgestart.

Een eerste stap in dit proces was de infomarkt op 16 september. Aansluitend hierbij liep er tot midden oktober een brede bevraging, waarbij iedereen de kans kreeg zijn ideeën kenbaar te maken. Het resultaat van de enquête vormt de basis voor een online stadsgesprek op woensdag 18 november. Tijdens dit gesprek wordt er dieper ingegaan op een aantal onderwerpen die in de enquête naar voren kwamen.

Wil je graag deelnemen? Schrijf dan in via www.sint-niklaas.be/puyenbeke. Dat kan tot 15 november.

  

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen