mocktails

Doe mee en ontdek het lokale alcoholvrije aanbod tijdens Tournée Minérale in februari!

In februari vindt de achtste editie van Tournée Minérale plaats. We nodigen je uit om samen de uitdaging aan te gaan en een maand lang geen alcohol te drinken. Ontdek de lokale horecazaken en dienstencentra met een heerlijk aanbod aan alcoholvrije opties.
Social media sharing

Tournée Minérale helpt om bewuster stil te staan bij onze alcoholgewoonten. Ontdek dat plezier en genot hand in hand gaan, ook zonder alcohol. Zeg vaarwel tegen katers met verloren dagen, sociale druk om te drinken en ontdek de vrijheid om het hele jaar door bewust te bepalen wanneer je wel of niet een glas drinkt. 

Heel wat deelnemers ervaarden de afgelopen jaren meer energie, betere slaap en een algemeen frisser gevoel. En je werkt er nog mee aan je gezondheid ook! Ga dus de uitdaging aan en drink in februari 2024 geen alcohol. Laten we samen genieten van bewuste keuzes en een gezondere levensstijl.

Is generated
campagnebeeld Tournée Minérale

Impact
De impact van alcohol op je lichaam is groter dan je soms denkt. Zowel je fysieke als mentale gezondheid wordt beïnvloed door alcohol. Het heeft een impact op je gedrag en veiligheid. Tournée Minérale roept iedereen op om hun vrijheid te veroveren op gebied van alcohol. Ben je bezorgd over je alcoholgebruik of dat van iemand rondom jou? Bij De Druglijn kan je terecht voor een eerste advies op maat. 

Is generated

Ontdek de beste alcoholvrije plekjes met onze lokale Tournée Minérale kaart.

Bekijk ook de Tournée Minérale kaart voor een actueel overzicht van minérale bars en andere leuke plekjes met lekkere non-alcoholische drankjes. 

Lokale Tournée Minérale kaart

Dienst Regie Welzijn

Abingdonstraat
99
9100
Sint-Niklaas
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen