Sint-Niklazenaren eten samen tijdens een festival

Doe mee met de grote communicatiemeting en maak kans op een mooie prijs

We willen graag jouw mening over de stedelijke communicatie. Welke kanalen zijn gekend en worden gebruikt? Is er voldoende aanbod? Wat is er goed en wat kan er beter? Daarom lanceert het stadsbestuur dit najaar een grote communicatie-enquête. Neem deel en maak kans op een mooie prijs.
Social media sharing

Het stadsbestuur zet zich in om je zo goed mogelijk te informeren over beslissingen, dienstverlening en het leven in de stad in het algemeen. Dit gebeurt onder meer via de Stadskroniek, de website, de pers, bewonersbrieven en sociale media. Wij willen graag ontdekken wat jij van onze communicatie vindt.

Hoe deelnemen?

Deelnemen doe je door onze online enquête in te vullen. Onder de inzendingen worden er een ballonvlucht en tien cadeaukaarten voor de winkels in de stadskern ter waarde van 50 EUR verloot.

Werk je liever met papier? Vraag dan de papieren versie van de enquête aan op tel. 03 778 30 81 of via communicatie@sint-niklaas.be.

Deelnemen kan van maandag 23 september tot maandag 28 oktober 2019.

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen