Parklaan

Doorsteek Grote Markt en Parklaan weer open voor verkeer vanaf woensdagavond 16 november

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Op woensdagavond 16 november zal de doorgang van de Parklaan naar de Grote Markt opnieuw vrijgemaakt worden voor alle verkeer.
Social media sharing

Tijdens fase 3A van de voorbereidende nutswerken aan de Grote Markt werd een sleuf dwars over de Parklaan gemaakt. Hierdoor was de doorgang van en naar de Grote Markt afgesloten voor alle verkeer, behalve voetgangers. Deze fase loopt nu ten einde en het verkeer zal opnieuw vanaf de Parklaan naar de Grote Markt kunnen, en omgekeerd. 

Plan

Fase Parklaan

Van donderdag 17 tot maandag 21 november zal de aannemer werken in de Parklaan, aan de even kant van de straat. Van dinsdag 22 tot vrijdag 25 november werkt hij aan de oneven kant van de straat. De sleuven worden in het voetpad gemaakt, waardoor doorgaand verkeer mogelijk blijft. 

Van maandag 28 november tot woensdag 7 december werkt de aannemer aan de verbinding van het Hendrik Heymanplein met de Grote Markt (fase 3D). Het Hendrik Heymanplein is tijdens deze fase bereikbaar via de Hoveniersstraat. De straat krijgt tijdens deze werken dubbele rijrichting.  

Lees hier meer over de nutswerken in de Parklaan. 

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen