Stationsstraat

'Een nieuw stukje Stationsstraat': open deur zaterdag 23 november

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Na een intensieve bouwperiode zijn alle betrokken partners bijzonder trots om de nieuwe winkel-, woon- en dienstenruimtes in de Stationsstraat te kunnen voorstellen aan het grote publiek. Op zaterdag 23 november tussen 14 en 17 uur kunnen alle nieuwsgierige inwoners en passanten een kijkje nemen in de nieuwe panden.
Social media sharing

De bezoekers kunnen deelnemen aan een rondleiding in de nieuwe gebouwen of genieten van een welkomstglaasje. Op een groot informatiepaneel ter hoogte van het Casinopark worden archieffoto’s gedeeld die de positieve evolutie van de site mooi in beeld brengen.

Van donderdag 21 tot en met zaterdag 23 november van 11 tot 18 uur kan men in het pand van de voormalige kledingwinkel Q'uw de tentoonstelling ' ‘Flash Back / Forward’ bezichtigen. Dit is een artistiek event van WARP met kunstwerken uit vroegere Coup de Ville-tentoonstellingen en een preview naar de volgende editie in 2020. 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen