De drijvende krachten achter 'Elke zaak smaakt'

'Elke zaak smaakt': een smaakvolle trip in de stadskern op zaterdag 18 maart

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Met 'Elke zaak smaakt' tonen de handelaars in het Sint-Niklase stadscentrum op zaterdag 18 maart op een heel originele manier wat ze in huis hebben. Het wordt een verrassende culinaire wandeling, als nieuw lente-evenement in de stadskern.
Social media sharing

Het ‘R-Oh-de Loperweekend’ maakt dit voorjaar plaats voor het nieuwe en verfrissende concept ‘Elke zaak smaakt’. Hiervoor slaan zes Sint-Niklase ondernemers, als 'De Smaakmakers', de handen in elkaar. In samenwerking met de stad werkten ze dit nieuwe concept uit om de stadkern te doen bruisen. 

Smakelijke match
Al snel kwam het idee om een samenwerking op touw te zetten tussen lokale handelaars en horeca- en voedingszaken. De handelaars geven dus letterlijk een smaak aan hun zaak. Dat doen ze door een perfecte match te vormen met die lokale horeca- of voedingszaken. Zo kan het publiek op een heel gevarieerde en smakelijke manier ontdekken welke inspirerende, verrassende en aantrekkelijke zaken onze stad rijk is.  

Het resultaat is een culinaire wandeling doorheen de stadskern. Op zaterdag 18 maart word je tijdens het winkelen bij ruim 35 deelnemende handelaars verwend met een gratis hapje of drankje, volledig afgestemd op de zaak. 
Tussen 10 en 18 uur kan iedereen deelnemen aan deze heerlijke ontdekkingstocht. Je kan de deelnemende zaken herkennen aan de gele of blauwe loper die je in hun zaak zal leiden. Ook kan je een plannetje met daarop alle deelnemende zaken verkrijgen bij de deelnemende zaken, in het faciliteitenpand in de Stationsstraat en bij de stadsdiensten. 

► Infowww.ontdeksintniklaas.be

Wandelplan Elke zaak smaakt
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen