Zwaanaarde

Fase 7 en 8 van rioleringswerken Zwaanaarde (Heirstraat, Wapenaarteinde en Leestraat) van start op maandag 11 september

Op maandag 11 september starten fases 7 en 8 van de rioleringswerken in Zwaanaarde. De aannemer werkt in deze fases in de Heirstraat, Wapenaarteinde en Leestraat. Deze fases lopen deels gelijk met fase 6 in de Keizerstraat. De werken in zowel fase 6 als fase 7 en 8 duren nog tot december 2023.
Social media sharing

De werken starten aan het kruispunt van de Leestraat-Leebrugstraat en gaan dan verder richting de Leestraat (september-december 2023) en de Heirstraat en Wapenaarteinde (oktober-december 2023).

Bereikbaarheid & hinder

Aan de start van fase 6 ging het kruispunt van de Keizerstraat, Zwaanaardestraat, Weimanstraat en Leebrugstraat opnieuw open. Hierdoor blijven de woningen in de Leebrugstraat steeds bereikbaar via de Zwaanaardestraat of Weimanstraat tijdens de werken in de Leestraat, Heirstraat en Wapenaarteinde. Gedurende de volledige werkperiode is er geen doorgaand verkeer mogelijk over het kruispunt Leestraat-Leebrugstraat. Te voet en met de fiets aan de hand kan je wel steeds langs de werken. De toegangsweg voor de Leestraat is via de Hulstbaan. Wapenaarteinde en de Heirstraat zijn bereikbaar via de Eikelstraat en Heirlandstraat (Lokeren).

De school De Zwaan is vanaf midden september voor gemotoriseerd verkeer enkel bereikbaar via de Zwaanaardestraat, Weimanstraat en Hellestraat. Te voet en met de fiets aan de hand kan je wel nog steeds langs de werfzone. We raden voor de veiligheid van de kinderen en ouders wel aan om de werfzone te vermijden gedurende deze periode en via de Zwaanaardestraat of Weimanstraat naar de school te gaan.

Bewoners worden voor de start van deze fases steeds op de hoogte gebracht. Meer informatie over het rioproject Zwaanaarde kan u terugvinden op de projectpagina

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen