Papier

Felle rukwinden deze week: zet je papier en karton en PMD met zorg buiten

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Nog heel de week voorspelt het KMI felle rukwinden. Heel de week zijn er ook ophalingen van PMD en papier en karton. Zorg er voor dat je het papier en karton goed samenbindt en dat je de PMD-zak goed dicht stropt. Het is ook best om het afval zo laat mogelijk buiten te zetten. Intussen zijn de stadsdiensten heel de dag in de weer om het openbaar domein op te ruimen, na de storm van zondag.
Social media sharing

Vanmorgen waren de wijkploegen aan de slag om zoveel mogelijk takken en zwerfvuil op te ruimen. Ook takken van bomen op privédomein, die de openbare veiligheid in gedrang brengen, worden meegenomen. De flexploegen zijn ingezet voor het grotere opruimwerk, zoals omgevallen bomen en afgebroken takken in verschillende straten en op pleinen (onder meer Leestraat, Kernemelkstraat, Parklaan, het stadspark, Eikenlaan, Beeldstraat, …)

Er rijdt ook een vliegende ploeg rond in de wijk waar vandaag PMD wordt opgehaald (onder meer in de stadskern) om de weggewaaide en/of opengescheurde zakken op te kuisen. De veegwagens worden de komende dagen extra ingezet om de straten proper te maken.

 

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen