elektrische deelsteps

Gezocht: aanbieders van elektrische deelsteps voor opstart in Sint-Niklaas

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
De Sint-Niklase gemeenteraad keurde op 25 mei 2020 het reglement voor exploitatie van deelvoertuigen zonder vaste stallingsinfrastructuur goed. Op basis van dit reglement zoekt het stadsbestuur nu aanbieders van elektrische deelsteps, die hun bedrijf in Sint-Niklaas willen exploiteren.
Social media sharing

Op 25 mei 2020 keurde de gemeenteraad van Sint-Niklaas het reglement voor exploitatie van deelvoertuigen zonder vaste stallingsinfrastructuur goed. In navolging van Art. 7 van het reglement besliste het college om voor de exploitatie van elektrische deelsteps (maximaal) 2 vergunningen af te leveren en dit via een voorafgaande selectieprocedure op basis van plan van aanpak voor de exploitatie.

Heeft jouw bedrijf interesse? Doe mee aan de selectie! Onderaan dit bericht vind je, naast de leidraad voor het formuleren van jouw plan van aanpak, ook het deelreglement terug, met daarin de minimale voorwaarden waarop uw voorstel gebaseerd moet zijn. Bezorg ons jouw voorstel voor 16 juni 2020 via els.dedeken@sint-niklaas.be

Alle binnengekomen voorstellen zullen worden geëvalueerd en de beste twee voorstellen zullen worden weerhouden. De beslissing om een vergunning uit te reiken aan de geselecteerde aanbieders zal aan het college van 13 juli 2020 voorgelegd worden. We kijken alvast uit naar jouw voorstel! 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen