Special Olympics Belgium

Grote Markt en Parklaan afgesloten op woensdag 29 mei vanaf 15 uur

Sint-Niklaas is gaststad voor de 37ste editie van de Nationale Spelen van Special Olympics Belgium, samen met de gemeente Beveren. Van woensdag 29 mei tot en met zaterdag 1 juni vinden op ons grondgebied tal van wedstrijden plaats, waarin de atleten het beste van zichzelf zullen geven.
Social media sharing

De openingsceremonie van de Spelen vindt plaats op woensdagavond 29 mei vanaf 19 uur. Er worden duizenden bezoekers verwacht voor het defilé van 3.400 atleten, aangevuld met muziek en animatie. Het einde van het evenement is voorzien rond 22.30 uur.

Om deze manifestatie veilig te laten verlopen, zal de toegang tot de Grote Markt om 15 uur afgesloten worden voor het verkeer, vanaf het kruispunt Moerlandstraat/Parklaan en vanaf het Onze-Lieve-Vrouwplein. De rijbaan rond de Grote Markt blijft verkeersvrij tot uiterlijk middernacht.

Omwille van het uitzonderlijk karakter van dit sportevenement rekenen wij graag op uw begrip en medewerking en nodigen wij u tevens uit om de atleten aan te moedigen tijdens de feestelijke openingsceremonie. De openingsceremonie is gratis en iedereen is van harte welkom. Want een grootse prestatie verdient een groot publiek!

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen