Heraanleg Ten Bos: doe mee aan de bevraging

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Ten Bos, het centrale dorpsplein van Nieuwkerken-Waas, heeft vandaag de dag heel wat troeven: bloeiende horeca, handelszaken in de buurt, knooppunt van kermissen en wielerwedstrijden… Maar er zijn ook veel verbeterpunten: zo is het dorpsplein momenteel een grote stenen vlakte die niet de uitstraling heeft die het verdient. Met de heraanleg van Ten Bos willen we de troeven versterken en inzetten op een toekomstbestendig ontwerp.
Social media sharing

Nog tot 18 februari loopt er een bevraging over de heraanleg van het dorpsplein Ten Bos. De bevraging peilt naar de mobiliteitsgewoonten (in normale omstandigheden), naar het leven in Nieuwkerken en naar het huidige gebruik van het plein. Daarnaast kunnen Nieuwkerkenaars ook aangeven wat ze belangrijk vinden in de heraanleg van dit plein.

De bevraging is terug te vinden op www.sint-niklaas.be/sterknieuwkerken, of op papier te verkrijgen bij de klantendienst van het stadhuis via 03 778 30 00.

De resultaten van de bevraging zullen worden gedeeld tijdens een coronaproof publieksmoment op zaterdag 6 maart 2021.

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen