N41

Herstellingen aan brug op de N41 over de E17 vanaf maandag 20 juni

Agentschap Wegen en Verkeer zal herstellingen uitvoeren aan een brugdekvoeg van de brug in de N41 over de E17, ter hoogte van de op- en afrit 14 - Sint-Niklaas West. De huidige voeg aan het noordelijke kant van de brug (richting N70) wordt veelvuldig kapot gereden door afdraaiend verkeer.
Social media sharing

De werken zijn sterk weersafhankelijk. Bij goed weer start de aannemer op maandag 20 juni. Bij regenweer zullen de werken niet starten en schuiven ze op tot een van de volgende dagen. De werken duren in totaal 2 tot 3 weken.

Fase 1 (zie kaartje)

De voeg in het midden van de brug wordt hersteld. In beide rijrichtingen wordt de linker- en middenrijstrook ingenomen. Het verkeer kan nog steeds door in alle richtingen, over de rechterrijstrook, en alle op- en afritten blijven open.

Deze fase duurt 3 tot 4 dagen.

plan 1- N41

Fase 2 (zie kaartje)

Aansluitend herstelt de aannemer de rechterrijstrook en de voetpaden in beide richtingen. Het verkeer kan nog steeds door in alle richtingen, over de linker- en middenrijstrook, en alle op- en afritten blijven open.

Gelijktijdig worden de voetpaden opgekuist en wordt de waterafvoer van het brugdek gereinigd.

Voor voetgangers is er geen hinder, aangezien die geen gebruik meer mogen maken van het voetpad op de brug.

Deze fase duurt 3 tot 5 dagen.

plan 2-N41

Meer informatie over deze werken vind je op de website van Agentschap Wegen en Verkeer.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen