Het Sportgesprek

Het sportgesprek trapt af op 15 oktober

Ben je graag op de hoogte van wat er leeft en groeit op vlak van sport in Sint-Niklaas? Denk en praat je graag mee over uitdagingen voor de sportstad van morgen? Kom dan naar dit eerste sportgesprek!
Social media sharing

Het Sportgesprek vindt, na uitstel door corona, eindelijk plaats op vrijdag 15 oktober 2021 vanaf 19.30 uur in de polyvalente zaal van De Klavers, Sint-Andriesstraat in Belsele. Het programma bestaat uit drie onderdelen met daarna een afsluitende drink.

In het eerste deel krijg je een half uurtje informatie over de werking van de sportraad en over het meerjarenplan sport van het stadsbestuur. 

Daarna volgt een klein uurtje tafelgesprekken over sportbeleving, sportvoorzieningen en sportclubondersteuning. Vragen die daarbij aan bod zullen komen: Wat zijn onze sterkste troeven op sportgebied? Waar kunnen wij nog een tandje bijsteken en waar liggen onze kansen? 

  • Sportbeleving: Welke hippe sportmanifestaties kunnen Sint-Niklaas op de sportkaart zetten? En wat is daarvoor nodig? Kan de stad of kan de sportraad meer of anders doen om de sportclubs te ondersteunen? Is sport sowieso voor iedereen voldoende vlot haalbaar in onze stad?
  • Sportvoorzieningen: Aan welke sportvoorzieningen is er een grote behoefte?
  • Sportclubondersteuning: Kan de stad of kan de sportraad meer of anders doen om de sportclubs te ondersteunen? Is sport sowieso voor iedereen voldoende vlot haalbaar in onze stad?

De resultaten van de gesprekken worden een kwartiertje toegelicht aan alle aanwezigen. Tenslotte volgt een afsluitend drankje met netwerkmoment in de cafétaria.

Schrijf je in voor het sportgesprek!

Praat jij graag mee over sport in Sint-Niklaas? Schrijf je dan nu in voor het sportgesprek via onderstaande knop. 

Het Sportgesprek
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen