Hofstraat

Hofstraat: asfalteringswerken op 2, 3 en 4 november

Op dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 november krijgt de Hofstraat een nieuwe toplaag asfalt. De werken vinden plaats tijdens de herfstvakantie, om zoveel mogelijk hinder te vermijden.
Social media sharing

Dinsdag 2 november

Freeswerken in heel de Hofstraat. Enkel plaatselijk verkeer is toegelaten. De Boonhemstraat wordt afgesloten aan de kant van de Hofstraat. De Richard Van Britsomstraat en de Boonhemstraat worden tijdens de werken dubbele rijrichting. De parking schouwburg en de parking van het woonzorgcentrum Het Hof blijven bereikbaar.

Woensdag 3 november

Asfalteringswerken in de Hofstraat, staduitwaarts (kant schouwburg). De rijstrook en de busbaan gaan volledig dicht. De Boonhemstraat en Casinostraat zijn afgesloten aan de Hofstraat. De andere rijrichting in de Hofstraat (stadinwaarts) blijft open voor het verkeer. Inkomend verkeer vanaf het Regentieplein moet wegrijden via de Broodstraat. De schouwburgparking is niet bereikbaar via de Hofstraat. Bewoners van de Collegestraat moeten in- en uitrijden via de Grote Markt.

Donderdag 4 november

Asfalteringswerken stadinwaarts, richting Onze-Lieve-Vrouwplein. De parking van het woonzorgcentrum Het Hof en de in- en uitrit van Residentie Baudelo zijn niet bereikbaar. De andere rijrichting in de Hofstraat (staduitwaarts) blijft open voor het verkeer.

De wegomlegging loopt via de Plezantstaat en de Spoorweglaan.

Gedurende de drie dagen van de werken geldt er een parkeerverbod in de Hofstraat. Garages en inritten zijn niet bereikbaar. Houders van een bewonerskaart kunnen tijdens de werken ook parkeren in de aanpalende parkeerzone 5.

De voetpaden en fietspaden blijven gedurende de volledige werken beschikbaar.

De werken zijn onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden en weersinvloeden. Bij regenweer gaat de asfaltering niet door en wordt deze naar een later tijdstip verplaatst. 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen