student

Iedereen mee, ook op de digitale trein

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
In Sint-Niklaas willen we iedereen mee. In onze samenleving worden digitale vaardigheden steeds belangrijker. Wil je mee op de digitale trein springen? Hulp nodig met je computer of smartphone? Dat kan met digicheques!
Social media sharing

Digicheque

Met een digicheque kan je één uur digitale hulp aan huis betalen. Je contacteert Beego en legt uit wat je probleem is. Een student van Beego komt bij jou langs en begeleidt je persoonlijk. De student helpt je niet alleen, maar legt je ook geduldig én in mensentaal uit hoe je het een volgende keer zelf kan oplossen. Zo leer je heel wat bij. Zonder digicheque kost een uur hulp 40 EUR.

Aangepaste tarieven voor inwoners van Sint-Niklaas (geldig tot eind 2021):

  • Tarief voor mensen die recht hebben op een kansenpas of op verhoogde tegemoetkoming: 3 EUR per uur.
  • Tarief voor mensen die geen recht hebben op een kansenpas of op verhoogde tegemoetkoming: 20 EUR per uur
  • Cliënten van het welzijnshuis en het huis van het kind kunnen bij hun hulpverlener navragen of ze in aanmerking komen voor een bijzonder tarief van 1 EUR per uur.

Je kan de digicheques kopen aan de balie van het welzijnshuis of aan de balie van de bib.

Meer info over digicheques? welzijnshuis@sint-niklaas.be of 03 778 66 66 of aan de balie van het welzijnshuis of van de bib.

Meer info over Beego? tel 078 485 400 ( lokaal tarief zonder meerkost),  info@beego.be of www.beego.be.

Uiteraard zijn er ook heel wat interessante workshops en vormingen die je in groep kan volgen. Bij de bib krijg je info over het eigen aanbod van de Bib, Leerpunt en Centrum voor Volwassenenonderwijs LBC. www.bib.sint-niklaas.be , bibpubliekswerking@sint-niklaas.be of 03 778 34 00.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen