Inana: beweging, fun en ontmoeting

Inana: beweging, fun en ontmoeting. Nieuwe lessenreeksen vanaf 2 oktober 2019

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Wil je graag samen met andere vrouwen bewegen en werken aan een goede gezondheid? Dan kan je vanaf 2 oktober 2019 deelnemen aan de nieuwe lessenreeksen van Inana. Met de lessen Zumba Fitness, Fit+ en Funky Body workout is er voor ieder wat wils: zowel voor de sporters die al een goede basisconditie hebben en goed willen zweten als voor de sporters die het iets rustiger aan willen doen. Informatie over gezondheid, ontmoeting en een goede sfeer zitten inbegrepen in het programma.
Social media sharing

Inana: beweeg en voel je goed

Vanaf 2 oktober 2019 starten nieuwe lessenreeksen van Inana. Dit is een gezondheidsprogramma dat bestaat uit sportlessen, informatie over een gezonde levensstijl én over leuke vrijetijds- en sportieve activiteiten in Sint-Niklaas. Zo benutten we ten volle de mogelijkheid tot netwerking en ontmoeting. Vanaf oktober 2019 zijn er 3 lesmomenten per week:

* Funky Body workout op woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur: dit is een stevige en gevarieerde kracht- en cardiotraining op funky muziek die focust op de versteviging van het hele lichaam. De ideale les als je een tikkeltje meer wil.  

* Zumba fitness op zondag van 14.00 uur tot 15.00 uur: dit is een op latin-dance geïnspireerde workout waarbij fitness- en dansbewegingen elkaar afwisselen. Een les waarbij heel wat calorieën verbrand worden.

* Fit+ op zondagnamiddag van 15.30 uur tot 16.30 uur: dit is een low-impact groepsles voor iedereen die wil starten met bewegen of in beweging wil blijven.  Het is een gebalanceerde training voor het hele lichaam met cardio, spierversterkende oefeningen, core, balans en rek- en strekoefeningen. Het tempo ligt iets lager dan bij een andere les en de gewrichten worden zo min mogelijk belast.

De lessen vinden plaats in dojo 3 van sporthal De Witte Molen, Azalealaan 29, 9100 Sint-Niklaas.

Deelnemen kan met een 10-beurtenkaart: 27 EUR zonder korting, 13, 5 EUR met een kansenpas. Met deze 10-beurtenkaart kan je ook gebruik maken van het bredere sportaanbod van de stad. Per les betaal je 3 EUR zonder korting of 1, 5 EUR met een kansenpas. De 10-beurtenkaart en de kaartjes per les kan je aankopen sporthal De Witte Molen. Inschrijven is niet nodig.

Wil je meer informatie over Inana: contacteer de sportleerkracht Saïda Chair, saïda.chair@hotmail.com of bel naar 0488 41 63 64

Wil je meer informatie over sport in het algemeen: contacteer onze sportdienst: sport@sint-niklaas.be of bel naar 03 778 37 50 

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen