Logo Plan Bloei

Info- en participatiemoment over Plan Bloei op donderdag 22 september

Plan Bloei is het Beleidsplan Ruimte van Sint-Niklaas: een toekomstplan voor de ontwikkeling van de ruimte in Sint-Niklaas. Met dit plan kiezen we voor een groene, gezonde en levendige stad. Dat doen we door de open ruimte te beschermen, door anders te bouwen. Door winkels, scholen en zorg op een boogscheut te voorzien. En met bomen, parken en water dichtbij in de buurt.
Social media sharing

Dit kan de stad echter niet alleen. We willen ook inwoners, ondernemers, scholen, organisaties, jeugd … van Sint-Niklaas mee in ons verhaal betrekken. En willen ook hun mening, opmerkingen, suggesties … over dit plan horen.

De conceptnota van Plan Bloei is de eerste stap in de opmaak van het Beleidsplan Ruimte Sint-Niklaas. Hiermee geven we vorm aan onze visie op de ruimtelijke ontwikkeling van Sint-Niklaas en leggen we het beleid en de acties vast die we in de toekomst willen opzetten.

Op donderdag 22 september 2022 doorlopend van 17 tot 20 uur kan je op een info- en participatiemoment meer te weten komen over Plan Bloei en jouw input geven op de conceptnota van Plan Bloei.  Je bent welkom in ’t Bau-huis, Slachthuisstraat 60, 9100 Sint-Niklaas.

Meer informatie over Plan Bloei & over het inkijken van de conceptnota vind je op www.sint-niklaas.be/planbloei.

Samen werken we het ruimtelijk beleid van Sint-Niklaas uit en geven we er uitvoering aan. Samen maken we de stad van morgen.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen