Paarden in het bolle akkergebied.

Infomomenten RUP Bolle Akkergebied op woensdag 31 mei en RUP Stadsrandbos-Noord op maandag 5 juni

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Stad Sint-Niklaas wenst een buurtbos te maken met trage wegen in het gebied tussen Vijfstraten, de Sparrenhofstraat, de Klapperbeek en de Godschalkstraat, en een buurtbos te maken in het noorden van de stad, achter de Dillaartwijk. Om beide realisaties juridisch te verankeren, kozen we ervoor om voor elk bos een ruimtelijke uitvoeringsplan (RUP) op te maken. Hierover voorzien we ook twee infomomenten.
Social media sharing

RUP Bolle Akkergebied

Het participatiemoment RUP Bolle Akkergebied (gebied tussen Vijfstraten, de Sparrenhofstraat, de Klapperbeek en de Godschalkstraat) vindt plaats op woensdag 31 mei, doorlopend van 16 tot 20 uur, in Basisschool De Kleurboog (Vijfstraten 130, Sint-Niklaas).

Tijdens dit participatiemoment stellen we het plan voor aan de buurt. We geven er ook antwoord op vragen bij het plan en luisteren naar suggesties of aanvullingen. Bij goed weer zal er bovendien op bepaalde tijdstippen ook de mogelijkheid zijn om een korte toelichting te krijgen op het terrein zelf, vertrekkend vanaf Basisschool De Kleurboog.

Meer info: www.sint-niklaas.be/bolleakkergebied. Hier kan je ook de start- en procesnota raadplegen en reageren.

RUP Stadsrandbos Noord

Het infomoment over RUP Stadsrandbos Noord (toegankelijk buurtbos achter Dilaartwijk) vindt plaats de op maandag 5 juni 2023 van 17 tot 19 uur in de receptiezaal van het stadhuis. Wie meer uitleg wil of een vraag heeft, is welkom.

Meer info: www.sint-niklaas.be/stadsrandbosnoord. Hier kan je ook het ontwerp-RUP raadplegen en reageren.

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen