De nieuwe fietsbrug Vijfstraten

Inrichting fietsbrug op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober: Vijfstraten, Slachthuisstraat en Noordlaan ter hoogte van werfzone afgesloten

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Tijdens het weekend van zaterdag 30 september en zondag 1 oktober wordt naast de spoorwegbrug over Vijfstraten de nieuwe fietsbrug geplaatst. Hiervoor worden Vijfstraten, de Slachthuisstraat en de Noordlaan ter hoogte van de werfzone afgesloten vanaf zaterdag 30 september om 5 uur ’s ochtends tot en met zondag 1 oktober om 21 uur.
Social media sharing

In het weekend van zaterdag 30 september en zondag 1 oktober moet het verkeer plaatselijk een omleiding volgen, door de werken voor het plaatsen van de nieuwe fietsbrug over Vijfstraten. 
Voor doorgaand verkeer geldt in beide richtingen een wegomleiding via de Driekoningenstraat, Slachthuisstraat, Kloosterlandstraat en Begijnenstraat. Vanaf de Singel wordt het verkeer omgeleid via de Singel, Raapstraat en Nieuwe Molenstraat.

De Noordlaan is bereikbaar voor plaatselijk verkeer via de Driekoningenstraat. De parking aan ’t Bau-Huis blijft bereikbaar via de Noordlaan en via de Slachthuisstraat.

De Slachthuisstraat is afgesloten vanaf de Kloosterlandstraat tot en met het kruispunt Vijfstraten. Bewoners binnen deze zone kunnen hun woning te voet bereiken. Carrefour Alma blijft bereikbaar via Vijfstraten en de Kloosterlandstraat. Maxi Zoo is enkel bereikbaar via Vijfstraten.

Vijfstraten is afgesloten vanaf het kruispunt met de Slachthuisstraat tot aan de Singel. Hier is geen enkele doorgang mogelijk, ook niet voor voetgangers en fietsers.

De timing van deze werken is onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden en weersinvloeden.

Fietsbrug kaart
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen