Campagnebeeld 'En jouw kind?' toont vier kinderen met object van hun hobby: skateboard, saxofoon, vislijn & koksmes

Jouw mening over het opvang- en vrijetijdsaanbod voor kinderen in Sint-Niklaas

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Heeft jouw kind al een leuke hobby gevonden of ben je nog op zoek? Sluit de vrije tijd vlot aan na school, of is het vaak een hele puzzel? Wat vind jij eigenlijk van het opvang- en vrijetijdsaanbod in onze stad? Stad Sint-Niklaas lanceert een bevraging naar ouders van kinderen van 2,5 tot en met 18 jaar. Iets oudere kinderen en jongeren kunnen ook zelf hun mening geven.
Social media sharing

Sint-Niklaas heeft een uitgebreide keuze aan opvang en vrije tijd, maar het kan altijd beter! We willen het aanbod beter op elkaar afstemmen en diverser maken. We vinden daarom de stem en de blik van kinderen, jongeren én ouders heel belangrijk. Laat jij ook je stem horen?

De bevraging staat online van 21 oktober tot midden november 2021. De bevraging is beschikbaar in zeven talen: Nederlands, Engels, Frans, Arabisch, Dari, Pools & Bulgaars.

Aan de hand van de antwoorden en inzichten uit de enquête kunnen we in de toekomst een volledig aanbod aan vrije tijd en opvang uitstippelen. Zo krijgen kinderen en jongeren alle kansen om zich te ontplooien volgens hun interesses en talenten, kunnen ouders vlotter werk, school en gezin combineren, en voelt elk gezin zich welkom.

Contact

Kinderopvang

Abingdonstraat
99
9100
Sint-Niklaas

Jeugd

Grote Markt
45
9100
Sint-Niklaas
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen