stadhuisvleugel werf

Keldervloer nieuwe stadhuisvleugel wordt aangelegd

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
De stadhuisvleugel bestaat voor het grootste deel uit beton, zowel voor de draagstructuur als de vloeren en wanden (zichtbeton). Vanaf volgende week zal er continu aanvoer van beton zijn naar de werf. In de nacht van maandag 27 op dinsdag 28 januari wordt de keldervloer gegoten en daarna gepolierd.
Social media sharing

Aangezien het grote kelderoppervlak in één beweging door gemaakt moet worden, zal de aannemer om 2 à 3 uur ’s nachts beginnen met het storten van beton, om tegen de ochtend het polieren aan te vatten. Het polieren zal de ganse dinsdag in beslag nemen. 

Deze werken kunnen voor enige hinder zorgen. Er zal ’s nachts aanvoer van beton zijn en drukke activiteit op de werf. Om de hinder te beperken is afgesproken dat er maar enkele vrachtwagens tegelijk op de werf mogen. Anderen wachten buiten het stadscentrum tot ze het sein krijgen om in paar af te lossen. Door ’s nachts aan te voeren vermijden we zwaar verkeer en verkeersoverlast overdag.

Bij slechte weersomstandigheden zal het gieten van de vloer uitgesteld worden naar een latere datum.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen