Schoolomgeving Kemzekestraat

Kemzekestraat afgesloten vanaf maandag 9 augustus voor aanpassingswerken in schoolomgeving

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Op maandag 9 augustus gaan in de Kemzekestraat in Puivelde werken van start aan de schoolingang om de verkeersveiligheid te verbeteren. De Kemzekestraat wordt daarvoor gedurende twee weken afgesloten, ter hoogte van de Marktstraat.
Social media sharing

Er komt een accentuering van de nieuwe fietsenstalling op de schoolterreinen. Concreet gaat het om een voetpaduitstulping met zebrapad met integratie van de bestaande fietsoversteek. Hiermee heeft de fietser de nodige wachtruimte en kan hij met de fiets aan de hand op een veilige manier prioritair oversteken.

Deze werken worden uitgevoerd vanaf maandag 9 augustus en zullen twee weken in beslag nemen, zodat de vernieuwde schoolomgeving klaar is tegen de start van het nieuwe schooljaar.

Tijdens de werken wordt de Kemzekestraat afgesloten ter hoogte van de Marktstraat. Er is een wegomlegging voorzien voor het verkeer in de Marktstraat, via de Nauwstraat naar de N403.

Ook het verkeer vanuit de richting Sint-Pauwels wordt naar de N403 geleid, via Lijkveldestraat en Klapdorp.

Zie ontwerpplan in bijlage onderaan deze webpagina.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen