Kemzekestraat

Kemzekestraat: afgesloten voor aanpassing schoolomgeving ter hoogte van Kemzekestraat 20 (basisschool De Ritsheuvel)

Van maandag 12 tot vrijdag 23 augustus wordt de schoolomgeving ter hoogte van Kemzekestraat 20 (basisschool De Ritsheuvel) aangepast. Gelijktijdig wordt het fietspad tussen huisnummers 29 en 43 heraangelegd. Door deze werken wordt de straat afgesloten ter hoogte van de werfzone voor doorgaand verkeer. Plaatselijk verkeer blijft mogelijk in beide richtingen tot aan de werf. Fietsers en voetgangers krijgen steeds vrije doorgang.
Social media sharing

De werken bestaan uit het uitbreken van de betonverharding ter hoogte van de oversteekplaats aan de school. Deze wordt vervangen door grijze asfalt. Hierdoor zal de oversteekplaats sterker opvallen. Gelijktijdig worden de betonstraatstenen in het fietspad vervangen door rode asfalt. Hierdoor zijn de opritten van de woningen tussen huisnummer 29 en 43 tijdelijk niet toegankelijk voor auto’s. De aannemer zal de bewoners verwittigen wanneer hun woningen niet bereikbaar zullen zijn. In de bijlage onderaan de pagina zie je de nieuwe omgeving.

Voor deze werken wordt geen wegomleiding voorzien.

De uitvoering van de werken is onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden.

De nieuwe omgeving

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen