Club Compagnie

Kinderen ontdekken sport en spel dankzij de rondtrekkende Club Compagnie-bakfiets

Deze zomer reist de bakfiets van Club Compagnie opnieuw langs verschillende parken en pleintjes in de stad. Met hun sport- en spelmateriaal organiseren de enthousiaste vrijwilligers van de Club Compagnie toffe activiteiten voor alle kinderen van de buurt.
Social media sharing

De Club Compagnie-bakfiets rijdt tijdens de zomermaanden elke dag naar een andere locatie in Sint-Niklaas en de deelgemeenten. Tussen 14 en 16 uur kunnen de kinderen de plezante sport- en spelactiviteiten beleven.

Dankzij Club Compagnie ontdekken kinderen hoe leuk sport en vrije tijd wel kunnen zijn. Wie zin krijgt in meer, kan lid worden van een sport- of vrije tijdsclub en mogelijk korting krijgen op het lidgeld en de sportuitrusting.  Ook daar weet Club Compagnie alles van. Reden genoeg en een echte aanrader om de Club Compagnie in jouw woonbuurt te verwelkomen.  

Bij onweer of langdurige regen rijdt de bakfiets niet uit. Maar Club Compagnie laat zich niet tegenhouden door een kleine bui. Er wordt ook nauwlettend rekening gehouden met de coronamaatregelen.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen