Edu

Kom mee op Expeditie (W)onderwijs!

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Ontdek het cultureel scholenaanbod 2023-2024 voor het basis- en secundair onderwijs tijdens Expeditie (W)onderwijs op woensdag 7 juni, een fijne infomarkt voor leerkrachten, coördinatoren of directieleden.
Social media sharing

Zoals elk seizoen hebben de stedelijke culturele instellingen van Sint-Niklaas allerlei creatiefs op het menu staan voor de scholen uit de streek. Zowel tentoonstellingen, theater-en dansvoorstellingen, als rondleidingen en workshops worden voor jou geserveerd op een bedje van cultuur, ecologie en duurzaamheid!   

De diensten en instellingen Archief, Bibliotheek, Bibliotheca Wasiana, Cultuurcentrum, d'Academie beeld, d'Academie podium, Internationale samenwerking, Musea, Toerisme en Duurzaamheid stellen met veel plezier hun aanbod aan jou voor tijdens een gezellig en persoonlijk gesprek op woensdag 7 juni 2023 van 11 tot 15 uur.

Deze woensdagmiddag is het uitgelezen moment om te ontdekken welk aanbod we in petto hebben voor jouw leerlingen. Leerkracht, coördinator of directielid: iedereen is van harte welkom!   

Geen opvang voor jouw kids? Niet getreurd, er worden creatieve workshops voorzien op de speelplaats, zodat je ondertussen gezellig bij ons kan aanschuiven.  

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen