(W)onderwijs

Kom mee op Expeditie (W)onderwijs!

Ontdek het cultureel scholenaanbod 2024-2025 voor het basis- en secundair onderwijs tijdens Expeditie (W)onderwijs op woensdag 5 juni, een fijne infomarkt voor leerkrachten, coördinatoren of directieleden.
Social media sharing
 
Zoals elk seizoen hebben de stedelijke culturele instellingen van Sint-Niklaas allerlei creatiefs op het menu staan voor de scholen uit de streek.
Zowel tentoonstellingen, theater-en dansvoorstellingen, als rondleidingen en workshops worden voor jou geserveerd op een bedje van cultuur, ecologie en duurzaamheid!
 

De diensten en instellingen Bibliotheek, Bibliotheca Wasiana, Cultuurcentrum, d'Academie beeld, d'Academie podium, Mondiaal en Musea stellen met veel plezier hun aanbod aan jou voor tijdens een gezellig en persoonlijk gesprek op woensdag 5 juni 2024 van 11 tot 14:30 uur in de Bib.

Deze woensdagmiddag is het uitgelezen moment om te ontdekken welk aanbod we in petto hebben voor jouw leerlingen. Leerkracht, coördinator of directielid: iedereen is van harte welkom! 

Is generated

Praktisch

  • Wanneer? Woensdag 5 juni, doorlopend van 11 tot 14.30 uur.
  • Waar? de Bib, Hendrik Heymanplein 3, 9100 Sint-Niklaas
  • Schrijf je snel in.
Is generated
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen