Het welzijnshuis in de Abingdonstraat 99

Kom tijdig je kansenpas vernieuwen of aanvragen

Wie als inwoner van Sint-Niklaas nog een oude kansenpas 2018 op zak heeft kan die voor 2019 best zo snel mogelijk vernieuwen. De nieuwe kansenpas 2019 kan je afhalen in het welzijnshuis (Abingdonstraat 99, Sint-Niklaas), of in de deelgemeentehuizen in Nieuwkerken, Sinaai en Belsele. Als je nooit eerder een kansenpas had, kan je die daar ook voor het eerst aanvragen.
Social media sharing

De kansenpas Sint-Niklaas komt ook in 2019 goed van pas. Met een kansenpas geniet je onder meer van heel wat korting op een hele reeks activiteiten in Sint-Niklaas, en profiteer je van gunsttarieven op abonnementen en zelfs lidgelden van sport- en culturele verenigingen.

Kom dus je oude kansenpas tijdig vernieuwen in het welzijnshuis aan de Abingdonstraat 99 in Sint-Niklaas, of in de deelgemeentehuizen in Belsele, Nieuwkeren en Sinaai. Daar kan je ook voor het eerstĀ een kansenpas aanvragen.Ā 

Breng zeker de identiteitskaart en pasfoto van jezelf en al jouw gezinsleden mee!

Meer informatie over de openingsuren en data in het welzijnshuis en de deelgemeentehuizen lees je in de folder onderaan deze pagina.

Contact

Welzijnshuis

Abingdonstraat
99
9100
Sint-Niklaas

Deelgemeentehuis Nieuwkerken

Pastorijstraat
48
9100
Nieuwkerken

Deelgemeentehuis Belsele

Belseledorp
76
9111
Belsele

Deelgemeentehuis Sinaai

Dries
82
9112
Sinaai
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen