Parkeerwinkel op het Hendrik Heymanplein

Koop jouw parkeerproducten in de parkeerwinkel vanaf woensdag 1 februari

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Een bewonerskaart verlengen of een parkeerabonnement aankopen? Voor deze en heel wat andere parkeerproducten kan je vanaf woensdag 1 februari terecht in de gloednieuwe parkeerwinkel op het Hendrik Heymanplein 108. Je bent er welkom van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 18 uur, en op dinsdag zelfs tot 19 uur. Alleen op zon- en feestdagen is de parkeerwinkel gesloten.
Social media sharing

Uiteraard kan je onze parkeerproducten ook digitaal aanvragen, via www.parkeren.be/sint-niklaas.

De mobiliteitswinkel in het stadhuis sluit de deuren vanaf woensdag 1 februari.

Bestaande parkeerkaarten en abonnementen blijven geldig. Ook de bestaande parkeerautomaten blijven staan, en de betaalmethodes blijven dezelfde.

Het gratis parkeren voor personen met een handicap op niet-voorbehouden plaatsen blijft. Omdat de controle voortaan met een scanwagen gebeurt, zullen ze hun nummerplaat wel moeten laten registeren via www.parkeren.be/sint-niklaas indien ze gratis willen parkeren op niet-voorbehouden plaatsen.

De nieuwe parkeerwinkel wordt uitgebaat door medewerkers van de Maatschap Parkeren, een samenwerking tussen de bedrijven Optimal Parking Control en Indigo. Het stadsbestuur werkt samen met Maatschap Parkeren om het parkeerbeheer verder te moderniseren en te professionaliseren. Het parkeerbeleid blijft in stadshanden: het stadsbestuur blijft de regisseur van de parkeermarkt en neemt alle beleidsbeslissingen.

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen