Kruispunt Dendermondse Steenweg en Kettermuitstraat

Kruispunt Dendermondse Steenweg - Kettermuitstraat afgesloten vanaf maandag 8 mei

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Sinds begin 2023 wordt er gewerkt in de Dendermondse Steenweg. We vernieuwen er de voetpaden, de fietspaden en de asfalt op de rijweg. Vanaf maandag 8 mei tot eind mei, zal het kruispunt van de Dendermondse Steenweg met de Kettermuitstraat, de Oude Heirbaan en de Hogenakkerstraat ook onderbroken zijn. Er is dan geen doorgaand verkeer mogelijk op het kruispunt.
Social media sharing

De Dendermondse Steenweg, de Kettermuitstraat, de Oude Heirbaan en de Hogenakkerstraat worden doodlopend op het kruispunt. 

Plaatselijk verkeer kan nog tot aan de werfzone rijden, maar moet dan terugkeren. Voetgangers en fietsers met fiets aan de hand kunnen de werfzone passeren. Let hierbij op een aantal richtlijnen. Allereerst: vermijd de werfzone indien mogelijk! Wanneer u toch de werfzone betreedt, gelden volgende regels:
-    Zorg ervoor dat u alles ziet en hoort. Geen gsm of oortjes in de werfzone.
-    Alertheid te allen tijde, ook na de werkuren! De werfzone is nooit een veilig speelterrein!
-    Respecteer signalisatie en afsluitingen.
-    Maak oogcontact bij naderen van zwaar werfverkeer

Doorgaand verkeer wordt in beide richtingen omgeleid via N41 en N70 of via N41-E17 en N16. Industriepark-West is bereikbaar via de Puitvoetstraat of Industriepark-Noord (via de brug onder N16). 

Meer informatie over de werken in de Dendermondse Steenweg  via www.sint-niklaas.be/dendermondsesteenweg.

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen