'R de Musical'

Laatste tickets voor 'R de Musical' vliegen de deur uit: mis dit unieke spektakel niet!

Mis 'R de musical' niet! Het is dé sensatie van het Reynaertjaar in Sint-Niklaas. De eerste drie voorstellingen lieten het publiek sprakeloos achter, vol lof en superlatieven. Deze week vinden de laatste vier voorstellingen plaats. Alleen op vrijdag 15 en zaterdag 16 september zijn er nog tickets.
Social media sharing

'R de musical' ging vorige vrijdag in première, op een unieke locatie op de SVK-site. Het openluchtspektakel was een doorslaand succes. Van "Adembenemend" tot "Onwaarschijnlijk fantastisch": het publiek sprak in superlatieven over de musical, hét hoogtepunt van het Reynaertjaar in Sint-Niklaas. 

Wees snel
Deze week zijn er nog vier voorstellingen, op woensdag 13, donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 september, telkens om 20.30 uur. Wie er bij wil zijn, moet snel zijn. Want alleen voor de voorstellingen van vrijdag en zaterdag zijn er nog tickets. 

► Mis deze kans niet om de magie van 'R de musical' te ervaren. Koop nu je tickets op www.rdemusical.be en maak je klaar voor een buitengewone avond vol muziek, drama en emotie! 

'R de Musical'
'R de Musical'
'R de Musical'
'R de Musical'
'R de Musical'
'R de Musical'
'R de Musical'
'R de Musical'
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen